Reiser

Her vil du finne linker til reisetips når dere skal reise til Kina samt andre tur tips fra turoperatøren MittKina

Beijing de Luxe

8 DAGER – BEIJING

Kinas hovedstad ønsker deg velkommen til sine storslagne keiserpalass, spennende markeder og sitt mylder av mennesker. I løpet av en uke får du oppleve en salig blandning av verdshistoriens mektigste byggverk, bortgjemte grender og spennende framtidsarkitektur. Du får på denne uken et fint innblikk i historien, hverdagen og framtiden til millioner av kineser.

Fullstendig program

Keiserlige Kina

9 DAGER BEIJING-XIAN

Denne reisen tar deg med til de viktigste stedene i Kinas mangetusenårige historie. Beijing og Xian er to av verdenshistoriens mektigste severdigheter – Den kinesiske mur og den mytomspunnede hæren i terrakotta. Du får også oppleve hvordan man i dagens Kina med den eksplosjonsartede utviklingen, klarer og sammenføre gamle tradisjoner med den seneste teknikken.

Fullstendig program

Store Kina

15 DAGER BEIJING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

Denne reisen er for deg som vil oppleve alle de klassiske severdighetene i Midtens rike. I Beijing går du blant annet på Den kinesiske mur og Himmelske fredens plass. Testaden Hangzhou, idylliske Suzhou, pulserende Shanghai, pittoreske Yangsuo samt keiserlige Xian, er plasser som må besøkes når man er i Kina. I tilegg blir det en båttur på den vakre Li-floden i Guilin.

Fullstendig program

Fra Beijing til Tibet med tog

13 DAGER BEIJING-LHASA

Vi starter reisen med hovedstadens kulturskatter og besøker blant annet Den forbudte byen, Sommerpalasset og Den kinesiske mur. Deretter begynner vår 400 mil lange reise langs verdens høyeste beliggende jernbane. Fremme i Tibet blir vi omringet av snødekte fjelltopper som reiser seg flere tusen meter over havet. Og vi befinner oss midt i den storslagne naturen.

Fullstendig program

Klassiske Kina

12 DAGER BEIJING-XIAN-GUILIN-YANGSHUO

Denne reisen går i kontrastenes tegn fra nord til sør. Vi besøker de klassiske stedene Beijing, Xian og Guilin – tre steder som skiller seg helt fra hverandre. I Beijing ser du majestetiske keiserpalass og futuriske arkitektur. Xian har historiske plasser og storslagne rikdommer mens Guilin er landsbygden med vannbøffler og smaragdgrønne risfelt.

Fullstendig program

Beijing en uke

8 DAGER BEIJING

Dette er reisen for deg som vil oppleve en av verdens mest fascinerende byer og helt i din egen takt. Beijing har flere av historiens mektigste byggverk, en veldig interessant shopping og et yrende folkeliv. I grunnpriset inngår flyreise, transfer og losji med frokost på et sentralt hotell.

Fullstendig program

Kinas Gullkorn

10 DAGER SHANGHAI-XIAN-BEIJING

Vil du bo eksklusivt og reise komfortabelt? Da skal du velge denne reisen. Du besøker Kinas mest omtalte steder og en bra start på reisen er metropolen og shoppingparadiset Shanghai. Deretter flyr vi videre til Xian og ser den berømte hæren av terracotta. Videre med nattoget bærer det til Beijing hvor vi ska promenere på Den mektige kinesiske muren.

Fullstendig program

Myteomspundne Kina

11 DAGER BEIJING-XIAN-HONG KONG

Følg med til det glitrende og nesten uvirkelige Hong Kong og ha det samtidig flott på denne reise vi har gitt fem stjerner. Besøk to av stedene som har betydd mest for Kinas utvikling – Xian og Beijing. Vi ser blant annet Den kinesiske mur, Terrakottahæren og Victoria Peak. Men fremfor alt så bor vi komfortabelt og nyter av det beste fra det kantonesiske kjøkkenet.

Fullstendig program

Skimrende Shanghai

7 DAGER SHANGHAI-SUZHOU-TONGLI

I supermetropolen Shanghai med sine 20 millioner innbyggere og glittrende skyskrapere, får du oppleve Kinas nesten uvirkelige utvikling. En direkte kontrast til byens futuristiske atmosfære, får du i paradisbyen Suzhou og det pittoretiske samfunnet på vann – Tongli. Her ser vi landets fineste hager, de vakreste tøy av silke og de mest romantiske kanaler en kan tenke seg.

Fullstendig program

Sør for skyene – Yunnan

15 DAGER BEIJNG-KUNMING-DALI-LIJIANG-SHANGRI LA-SHANGHAI

Midtens rike består av mange storslagne provinser. Om du bare skal besøke en av dem, bør Yunnan være første valget. Her får du oppleve Kinas mest fargerike provins og møte en del av minoritetsfolket som lever der. Men vi begynner så klart i Beijing og ser på byenes severdigheter før vi blir henført av landskapet i Yunnan og imponert av metropolen Shanghai.

Fullstendig program

Kinas Perler

11 DAGER BEIJING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI

Følg med på en reise blant te-plantasjer, silke, cloisonnésmykker og andra kulturskatter som du ikke kan oppleve noen andre steder i verden. Vi begynner i Beijing med dets klassiske severdigheter. Deretter flyr vi til Hangzhou og drikker velgjørende te. I Orientens Venecia, Suzhou/Tongli, rusler vi langs kanalene før vi avslutter med shopping i metropolen Shanghai.

Fullstendig program

Shanghai og Beijing de Luxe

9 DAGER SHANGHAI-SUZHOU-TONGLI-BEIJING

På denne reisen oppleves kontrastenes land – Kina. Med storbyenes puls og de futuriske byggningene i Shanghai. I Suzhou og Tongli finns den tradisjonelle landsbyen med Kinas fineste hager, vakreste tøy av silke og mest romantiske kanaler. Som avsluttning besøker vi Beijing som er landets kulturelle og politiske sentrum.

Fullstendig program

Stille flyter Yangtze

15 DAGER BEIJING-XIAN-CHONGQING-YANGTZE-SHANGHAI

Høydepunktet på denne reisen er så klart det storslagne cruise på Yangtze-floden. Før vi stiger om bord på cruisefartøyet i Chongqing, besøker vi blant annet Beijing med Den kinesiske mur, Xian med Terrakottahæren og etterlevningene fra totalt tolv dynasier. Rundreisen gør et stopp i pulserende Shanghai før vi har vår avskjedsmiddag i Beijing.

Fullstendig program

Tibet – Verdens tak

15 DAGER BEIJING-XIAN-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE

Omringet av verdens høyeste fjelltopper ligger høyplatået Tibet. Her venter et eventyr i Dalai Lamas hjemland som åpner opp dørene til Tibets mest mytomspunnede plasser: Lhasa, Gyantse og Shigatse. Storslagen natur, flagrende bønneflagg, kloster og tempel venter på ditt besøk. Men før vi gir oss opp i fjellet, ser vi Kinas kulturklenoder i Beijing og Xian.

Fullstendig program

Beijing og Hainan de Luxe

10 DAGER – BEIJING-HAINAN-SHANGHAI

Kombiner hovedstadens storslagne severdigheter med sol og bad på paradisøyen Hainan! I Beijing besøker vi to av verdenshistoriens mektigste byggverk – Den Forbudte by og Den Kinesiske mur. Den tropiske øyen Hainan, som ligger ved det Sydkinesiske hav, byr på late dager på den sju kilometer lange sandstranden! Reisen avsluttes blandt Shanghais futuristiske skyskrapere.

Fullstendig program